L'EMPRESA

Ecosolar Vallés S.L.
Una empresa creada amb la vocació d'ajudar a la implantació de les energies renovables i fer així un desenvolupament sostenible.

ECOSOLAR VALLÈS, S.L. neix l'any 2007 i inicia la seva activitat a la localitat de Sabadell. L'objectiu de la nostre empresa és el desenvolupament de projectes d'estalvi energètic tant en el sector industrial com domèstic. Actualment les nostres oficines i magatzems estan situats a la localitat de Sentmenat, en una nau de 700 m2 al Polígon Industrial Can Clapers. Som una empresa dedicada a la instal·lació de plantes per l'aprofitament de l'energia solar en sistemes tant tèrmics com fotovoltaics. 

El nostre equip humà prové de diferents sectors del món industrial. Posem a la seva disposició tot el nostre potencial per trobar la sol·lució que millor s'adapti a les seves necessitats col.laborant també a la preservació del medi ambient.  La relació qualitat/preu de les nostres instal·lacions (només fem servir primeres marques de reconegut prestigi), la nostra capacitat i solvència tècnica, compromís i serietat envers els nostres clients fa que ens diferenciem de la majoria d'empreses del sector. 

PERQUÈ CONFIAR EN ECOSOLAR?

  • Disposem d'un equip propi d'enginyers, instal·ladors, i departament comercial en constant procés de formació, per a oferir-li de forma individualitzada, la millor opció.
  • Treballem amb els millors fabricants i les tècniques més avançades a l'hora d'elaborar pressupostos, projectes i instal·lacions fotovoltaiques.
  • Disposem de diferents entitats financeres que col·laboren i confien en nosaltres per facilitar-los, si cal, les millors condicions econòmiques a l'hora de finançar, la seva instal·lació fotovoltaica.
  • Diferents empreses ASSEGURADORES DE GRAN PRESTIGI I PUNTERES EN EL SEU CAMP, certifiquen les nostres instal·lacions, no només, la planta o instal·lació fotovoltaica, sinó la producció elèctrica de la instal·lació.
  • Entenem que el client és el més important, per això mai li oferirem un estudi d'una instal·lació sobredimensionada o una instal·lació que no puguem cumplir o funcionar com hauria, vostè és l'actiu del nostre empresa.
  • Li gestionem tots els tràmits administratius / burocràtics, com el punt de connexió amb la DISTRIBUIDORA, vostè no s'ha de preocupar de res, estem per ajudar-lo.